Saturday, September 24, 2011

LADY'S NITE DGN TUANKU - TEMA ARABIAN NITE...huhuhuhuuuu




     

SAPA PERNAH PEGI YER??? (YG RASMI2 LA...BUKAN CLUBBING2 TU...hukhukhukkk)
x psal2 aku terlibat ngan event nie...trpaksa la cari bbrp budak form 6 utk jadi model pakaian arab (mula2 termasuk aku lar...tp x pasti adakah aku nak join or tak...wat pun sbb cari pengalaman n self confidenz...(^_^)..Fashion Show utk Butik First Quality d kawasan Kangar nie...ownernya menantu ckgu skerja d skolah aku jugak...nnt aku update lain...heheeh trmasuk gambar2 n makeup2nyer...weeweeeee (seterusnya...APA JADI???)
                               Ni dia hasilnya -->
Mcm biasa ja aku nie kan...heheh x dak rupa Arab pun....(^_^)

3 antara 4 students Form 6 aku...

 



form 6 yg sorang lagi yg tudung kelabu peach, yg lain kengkawan dia  sekolah lain...
                      
Gambar Kiri ni aku ngan Dija (Owner) & K.Shasha (makeup kami), gmbr tgh aku n rakan sekolah, yg kanan ramai-ramai ni, semua model...x trmasuk aku yg mmg agak different age dr depa...hahahah (^_^)

5 comments:

Terbang Bersamaku said...

wah..comel2 belaka smua..(^__^)

Zeyta said...

tima kasih2x...:)

pijal@ijai@pejal@zal said...

comei comei

Ninie said...

Wah....lawa2 semua... Hihiks...Ninie penah gi juga dinner theme gini...Mask, tp ninie pkai arabian..hihiks...sudi2 tgk link dinner ninie ari tu ek.

http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/fashion-1-cleopatra.html

Dh follow, sudi2 follow juga.

Zeyta said...

dah tgok ninie n follow u already..;)

Post a Comment